Contact

 Heeft u een goed beeld van onze organisatie en dienstverlening gekregen?
Persoonlijk contact is wat ons betreft de beste manier om nader kennis te maken.

Recente activiteiten

Officiële erkenning als RB-kantoor!

Op 5 september 2017 heeft het Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging van belastingadviseurs, ons kantoor formeel erkend als RB-kantoor!

Op 1 juli 2017 is het nieuwe reglement erkenning als RB-kantoor in werking getreden. Alleen kantoren die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen mogen zich erkend RB-kantoor noemen. Een erkenning van de kwaliteit van ons kantoor waar we trots op zijn!

Register Belastingadviseurs
Het Register Belastingadviseurs is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van de aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met het ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties. Erkende RB-kantoren beschikken over actuele vakinhoudelijke kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies.

Jubilarissen

Als organisatie zijn we heel trots op onze jubilarissen!

-Wendy Stephanus is al 25 jaar als secretarieel medewerker voor klanten het eerste aanspreekpunt.
-Peronne Oudenes verzorgt voor veel van onze klanten de aangifte inkomstenbelasting en sommigen komen al 25 jaar bij haar!
-Ruud Kwakkenbos is ruim 25 jaar als relatiebeheerder en belastingadviseur aan ons kantoor verbonden, een vertrouwd gezicht voor velen!
-Jack Sahertian is zelfs al 40 jaar hét vertrouwde aanspreekpunt voor onze klanten als het gaat om de administratie en BTW aangiften.

Allen zetten zij zich met veel enthousiasme, plezier en grote betrokkenheid in voor ons bedrijf.

Partners en lidmaatschappen

KvK logo
novak logo
rb logo
nba logo
fiscount logo2
belastingdienst logo